Talouskonsultointi

Numerot eivät valehtele.

Yrityksessä on helpompi tehdä päätöksiä ja myös perustella niitä esimerkiksi rahoittajille, kun tueksi on esittää selkeät laskelmat. Autan yritystäsi talouden ja rahoituksen suunnittelussa sekä rahoituksen hakemisessa.

Käytössäni on konsulttiguru Lasse Karjalaisen kehittämä Excel-pohjainen Simulo -taloustyökalupakki, jonka avulla on helppo laatia tulos-, tase-, ja rahoituslaskelmat, kassavirtalaskelmat sekä yksinkertaiset hinnoittelulaskelmat. Opastan sinulle Simulo-laskelmien käytön ja saat niistä hyvät työkalut itsellesi jatkoa varten.

Lue lisää Simulo-työkaluista osoitteesta www.simulo.net

Esimerkkejä palveluistani

1. Talousanalyysit ja -ennusteet

Tarvitseeko yrityksesi apua nykytilan analysoimiseen ja tulevien vuosien ennusteiden laatimiseen?

2. Kassanhallinnan kehittäminen 

Miten raha saadaan riittämään? Kassavirta-analyysin/kassabudjetin laatiminen auttaa yrityksesi kassavirran hallinnassa.

3. Tervehdyttämissuunnitelmat

Onko yritykselläsi haasteita kannattavuuden kanssa ja tarvitsisit apua toiminnan tervehdyttämiseen ja uudelleensuuntaamiseen?

4. Rahoitusratkaisut

Oletko hakemassa rahoitusta yrityksellesi ja kaipaisit apua rahoituksen suunnitteluun, laskelmien tekoon ja rahoitusneuvotteluihin?

Tiedän mitä tarvitaan, jotta rahoitus voi järjestyä yrityksellesi.

Olen työskennellyt aiemmin yli 15 vuotta pk-yritysten rahoituksen parissa, joten eri rahoitusmuodot ja -mahdollisuudet ovat minulle tuttuja.  Autan sinua mielelläni yrityksellesi parhaiten sopivan rahoitusmuodon löytämisessä ja hakemisessa. 

Laaditaan yhdessä yrityksellesi tarvittavat tuloslaskelma-, tase- ja kassavirtalaskelmat rahoitusneuvotteluiden tueksi. Niiden avulla rahoitus saadaan järjestymään sujuvammin ja nopeammin.

Annan mielelläni tarjouksen juuri toiveitasi ja tarpeitasi vastaavasta kokonaisuudesta, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä tarjouksen tiimoilta!

ELY-keskuksen Yritysten Kehittämispalvelut

Kysy myös mahdollisuudesta hyödyntää ELY-keskuksen Yritysten Kehittämispalvelut -tukea palveluideni ostoon. Toistaiseksi voin toimia Kehpa-projekteissa kumppaneideni alihankkijana.

Toimin jäsenenä ja osakkaana Highline Oy:ssä, joka on valikoitujen, itsenäisten konsulttien verkostosta koostuva asiantuntijayritys. Highline Oy on ELY:n hyväksymä Yritysten kehittämispalveluiden palveluntuottaja.

ELY-Keskuksen Yritysten Kehittämispalveluiden avulla pk-yritys voi saada asiantuntija-apua yrityksensä kehittämiseen helposti, nopeasti ja edullisesti. Analyysipäivän subventoitu hinta on 260 € + alv/päivä. Konsultointipäivän subventoitu hinta asiakkaalle on enintään 325 € + alv/päivä. Lisätietoja palvelusta: www.yritystenkehittamispalvelut.fi