Kohti yrityskauppaa 

Omistajanvaihdos-

valmennus

Hyvä yrittäjä,

Oletko alkanut miettimään, että elämässäsi voisi olla seuraavaksi aika jollekin uudelle vaiheelle?

Ehkä kaipailet pitkän työ- ja yrittäjäuran jälkeen jo ansaitulle vapaalle. Tai ehkä eläkepäivät ovat kohdallasi vielä hamassa tulevaisuudessa, mutta kaipailisit pikkuhiljaa jo muita uusia haasteita elämääsi. Olisiko siis aika ryhtyä valmistautumaan yrityksesi myyntiin? Omistajanvaihdosta kannattaa suunnitella aivan kuten esimerkiksi yrityksen strategiaa, taloutta tai vaikkapa markkinointiakin. Yleensä suunnitelmallisuus ja tavoitteellisuus johtavat parempaan lopputulokseen. 

Hyvässä myyntikunnossa oleva yritys kiinnostaa ostajia ja ostaja löytyy helpommin.

Yrityksen myyntikuntoon laittaminen kannattaisi aloittaa hyvissä ajoin ennen suunniteltua yrityksen myyntiajankohtaa, jotta ehditään vielä tehdä kehittämistoimenpiteitä ja tarvittaessa erilaisia järjestelyjä. Mikäli yrityskauppa olisi toiveissa mieluiten heti sopivan ostajan löydyttyä, niin valmennuksessa keskitytään nykytilanteen reaaliteetteihin ja nykyisiin vahvuuksiin. 

Autan sinua kehittämään yrityksestäsi kiinnostavan ostokohteen.

Omistajanvaihdos-valmennus

Palvelun sisältö:

  • Tutustuminen yritykseen, sen nykytilanteeseen ja tulevaisuuden odotuksiin
  • Yrityksen nykytila-analyysin ja arvonmäärityksen laatiminen
  • Ostajia kiinnostavien yrityksen vahvuuksien ja potentiaalisten ostajatahojen tunnistaminen
  • Kehittämiskohteiden pohtiminen ja toimenpidesuunnitelma niiden toteuttamista varten
  • Omistajanvaihdoksen tavoiteaikataulun ja seuraavien askelten suunnittelu 
pexels-jack-redgate-5855539

Kesto ja toteutustapa: Yhteiset tapaamiset livenä tai tarvittaessa etänä Teamsin kautta vähintään 4 x 2-3 h asiakkaan tarpeen ja aikataulujen mukaisesti. Valmennuksen lopputuotteena kirjallinen nykytila-analyysi ja toimenpidesuunnitelma.

Hinta: Palvelun hinnasta sovitaan asiakaskohtaisesti riippuen mm. yrityksen koosta. Omistajanvaihdosvalmennuksesta on mahdollista jatkaa kanssani myös yrityksen myyntitoimeksiantoon, jossa yritän etsiä yrityksellesi sopivan ostajan. Tällöin sovitaan vielä erillinen onnistumispalkkio, joka veloitetaan vain, mikäli kauppa oikeasti toteutuu löytämäni ostajan kanssa. 

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti tarjousta, niin mietitään sinun tarpeisiisi sopivankokoinen valmennus!