Pienyrityksen hallitus- ja strategiatyö  

Yrityksen strategia on suunnitelma yrityksen menestymisestä tulevaisuudessa.

Strategiatyötä olisi luontevaa tehdä yrityksen hallituksessa, mutta pienten yritysten hallituksissa istuu monesti vain itse yrittäjä ja ehkäpä lisäksi hänen puolisonsa. Omistaja, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja ovat usein yksi ja sama henkilö. 

Hallitustyöskentely ei siis pienissä yrityksissä useinkaan toteudu, vaikka tarvetta ja kiinnostusta ulkopuoliselle näkemykselle ja sparraukselle voisi yrittäjällä ollakin.

Käytännöllistä strategiatyötä

Olen toiminut virallisena hallituksen jäsenenä kahdessa pk-yrityksessä, jonka lisäksi olen työni puolesta ollut sparraamassa lukuisia yrityksiä niiden kehitystyössä.

Olen käynyt Kauppakamarin Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssin ja suorittanut HHJ-tutkinnon v. 2021. Olen innostunut pk-yritysten hallitus- ja strategiatyön kehittämisestä, sillä minusta pienikin yritys tarvitsee strategian tuomaan toiminnalleen suunnitelmallisuutta ja päämäärätietoisuutta. Mielestäni strategiatyön ei kuitenkaan tarvitse olla mitenkään monimutkaista tai raskasta. Uskon inhimilliseen ja käytännölliseen strategiatyöhön, jossa tavoitteena on valitun strategian todeksi eläminen yrityksen arjessa ja ihmisten kohtaamisissa.

Voin toimia sinulle yrityksesi hallituksen ulkopuolisena neuvonantaja ja luottamuksellisena keskustelukumppanina, ehkäpä joissakin tapauksissa virallisena hallituksen jäsenenäkin. Kanssakulkijanasi yrittäjyyden ala- ja ylämäissä.

Autan yritystäsi käytännönläheisen strategiatyön käynnistämisessä, josta voidaan muokata juuri sinun yrityksesi näköinen ja kokoinen strategiaprosessi. Tehdään yrityksesi hallitus- ja strategiatyöstä konkretiaan tähtäävää ja mukavan innostavaa! 

Ota yhteyttä, niin jutellaan ja tutustutaan. Jos kemiamme kohtaavat, niin teen sinulle mielelläni tarjouksen yrityksesi tarpeisiin sopivasta strategiatyö- ja neuvonantajapalvelusta. 

P.s Mikäli lenkkipalaverit kiinnostavat ja virkistäisivät sinua, niin olen aina valmis järjestämään vaikka osan tapaamisestamme raittiissa ulkoilmassa reippailun merkeissä!